Totaal Beveiligingen

TotaalBeveiligingen kleinbedrijf

Elke ondernemer is uniek. TotaalBeveiligingen begrijpt dit en heeft daarom voor het kleinbedrijf een serie gerichte oplossingen ontwikkeld. Deze beveiligingsoplossingen helpen calamiteiten bij thuisondernemers, kleinbedrijven en detaillisten voorkomen. 

 

thuis ondernemer   kleinbedrijf   detaiillist
thuis   kleintotaal   detaillist totaal

Als ondernemer wilt u flexibiliteit en zoekt u zekerheid. U moet het eerst verdienen.

 

Kleine ondernemers die over een kostbare voorraad of inventaris beschikken vragen iets extra’s. 


 

Een goed slot op de deur is een mooi begin, maar om een dam op te werpen tegen criminelen heeft u meer nodig.

Met TOTAALTHUISONDERNEMER beschikt u over een uitstekende basisoplossing voor een goed beveiligd (thuis)kantoor. Best-of-class oplossingen van gerenommeerde producenten die hun waarde keer op keer bewijzen, indien gewenst inclusief brandmelders en CO²-beveiliging.

 

Met TOTAALKLEINBEDRIJF weten ze zeker dat hun server of harde schijf blijft liggen waar deze hoort. Dankzij een doordacht veiligheidssysteem mét camera welke direct is aangesloten op onze meldkamer.

 

Het zeer uitgebreide TOTAALDETAILLIST helpt winkeliers hierbij: op afstand bedienbare camerasystemen (via mobiele telefoon of tablet), maar tevens adequate overvalbeveiliging met SDNA-sprays en mistmachines.

   

 


 

 

 GARANTIE
Voor alle oplossingen van TotaalBeveiligingen geldt een garantietermijn van drie tot vijf jaar. U heeft gedurende deze periode geen voorrij-, arbeids-, en apparatuurkosten bij een storing of defect. In beheer door onze eigen Technische Dienst, die 24 uur per dag bereikbaar is en een landelijke dekking heeft.
 

De TOTAALThuisservice is een totaaloplossing voor particulieren die thuis willen profiteren van de kennis en ervaring die TotaalBeveiligingen heeft.


Laat ons u terug bellen

Vul hier uw telefoonnummer in en wij bellen u op het gewenste moment terug.Mail onze adviseur

Vul hier uw e-mail adres in en wij sturen u zo spoedig mogelijk bericht terug.


Bel onze adviseur

Bel 033-45 35 000